Heim

Trappetrimmen 2010

Trappetrimmen 2010 er historie og vel gjennomført. Det kan se ut som at det går mot en tradisjon... Sporty innsats fra alle deltakere og tilskuere i en ny type løp for oss i Rogaland. Bilder og tider følger...

Les mer: Trappetrimmen 2010

Resultat og bilder fra Trappetrimmen 2011

Oppdatert - se alle medielinkene nede i artikkelen!

20 etasjer, 380 trappetrinn, sol, fønvind på toppen og mange spreke utøvere. Alle fikk minst en seier, komme til toppen. Flere var urolige i forkant av sitt løp, men flere kommenterte etterpå også at de både hadde litt igjen, og at det ikke var så tungt som de hadde grudd seg til.

Bestetiden til Karl Tunheim fra 2010 ble slått med 1 sekund og ny rekord er nå delt mellom to utøvere som ble klokket inn på samme tid; 2 minutter og 12 sekunder. Vi gratulerer.

Det ble trukket mange deltakerpremier til de som var tilstede da løpet var slutt. Ane S Kalheim vant den gjeveste deltakerpremien med Ipod nano, gitt av Lyse.

Det var god mediedekning av løpet, klikk på "Les mer" for å komme til linkene.

Les mer: Resultat og bilder fra Trappetrimmen 2011

Trappetrimmen 2012 - Resultat

Vi takker alle utøvere og funksjonærer for innsats i og i forbindelse med løpet.

Det ble i år satt ny løyperekord med 2 minutter og 11 sekunder Glad Det var Jan Erik Wergeland i klassen senior menn som tok den nye rekorden. Tiden er veldig sterk og vi gratulerer. Den forrige rekorden var på 2,12, så det er små marginer det kjempes om i toppen.

Vi arrangerte for første gang "MiniTrappetrimmen" opp til 5. etasje og 11 år for også å få med de yngste. Dette ble en suksess med rundt 40 deltakere.

For de eldste ble det desverre en teknisk svikt som utsatte starten en del. Vi beklager dette sterkt og takker for tålmodig og sporty innstilling underveis.

For bilder fra arrangementet, se "Bildegalleri" i menyen til venstre.

Hele resultatlisten ligger her.

Deltakerlisten fra MiniTrappetrimmen ligger her.

Les mer: Trappetrimmen 2012 - Resultat

Trappetrimmen 2012 - velkommen

Trappetrimmen 2012 er klar for påmelding...

Arrangementet går nå for tredje året og er et spenstig løp for alle som vil teste seg selv. Løpet passer både for mosjonister og de som trener oftere... Det er også lov å gå i trappene!

Alle inviteres til løpet i år, som også har fått et tillegg med "Minitrappetrimmen" for alle opp til 11 år - og opp til 5. etasje. Spesielt utfordres bedrifter til å stille med 3-manns lag. Tiden blir målt på siste person helt opp, så her gjelder det å ha lagmoralen med helt opp.

Se invitasjon.

Se reglement for Trappetrimmen 2012.

Både NRK og TV Vest dekket løpet i 2011, i tillegg til avisene... klikk på bildene for å få link til video (bilder fra mediene selv);

 
 

Se også artikkel fra Trappetrimmen 2011.

Treningstider 6-9 år

Ingen hendelser

Hovedsponsorer

Sponsorer med lenker: