Treningsgrupper

Treningsgrupper

Hva gjør vi?

Gruppe 6-9 år: 
Denne gruppen fokuserer på motorikk, hopp, kast og lek. 

Sommerstid (fra ca etter påske) er vi ute på delanlegget ved Bryne Skule onsdager kl. 18-19. Rundt høstferien så trekker vi innendørs i Vardheihallen. Her trener vi fra 18-19:00 på onsdager. Vi har vi endel utstyr som vi benytter bl.a høyde, hekker, treningsspyd, kule, ball. 

Vi deltar på min-Jærcup stevner (Myldrestevner) på Bryne, Lye, Ålgård, Sandnes, Sola og Stavanger.
Arrangøren setter opp flere øvelser også får barna prøver litt av hvert. F.eks. så er det 60m, lenge (2 forsøk), liten ball (2-3 kast - måler det lengste), diskos. Det er bare å stille seg i kø. Som oftest er det kiosk. 

Gruppe 10-13 år: 
Gruppa driv med allsidig friidrett. Det vil si vi øver på kast (diskos, kule, slegge og spyd), hopp (lengde, tresteg og høyde) og løp (sprint, mellomdistanse). Vi drar på Coop Jærcup stevner fra mai til september. De avholdes på en ukedag (som oftest tirsdag eller torsdag) fra Egersund til Stavanger. Normalt reiser denne gruppen til Mai-lekene i Haugesund (vi drar med Lye og Frøyland). Vi trener på Lye, Sandtangen og på delanlegget vårt. På vinterstid trener vi som oftest innendørs i Vardheihallen. 

Gruppe 13 +
Per nå har vi ingen aktive utøver i denne gruppen.  
Athletix er et program Friidrettsforbundet har utarbeidet for ungdom som ellers slutter pga de ikke ønsker å konkurrere. 
Sjekk ut programmet her: https://www.friidrett.no/barn-og-ungdom/athletix/

Veteran / langdistanse 
Her er det organisert sirkeltrening hele året i Vardheihallen
Mandager kl. 18.30 - 19.30 er det kondisjonstrening/styrke. Såkalt høyintensiv trening med 20 sekund aktivitet og 10 sekund pause.
Onsdager kl. 19:00 - 20:30. 

I tillegg deltar medlemmene på lokale løp (Bryneløpet, 3-sjøers, Varhaugmila), nasjonale (Sentrumsløpet, Holmenkollstafetten) og internasjonale mosjonsløp (marathon løp).

Kontakt sportslig leder (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) for mer informasjon. Ellers er det bare å møte opp på trening - alle er velkomne. 

Treningstider 6-9 år

Ingen hendelser

Bryneløpet

MinidrettGlemt brukernavn/passord?

Besøkende

Vi har 39 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Hovedsponsorer

Sponsorer med lenker: